Nekünk 8!

A szépségkirálynő TV2 produkció 2012 (élő show)

ECDS

A szépségkirálynő TV2 produkció 2011 (élő show)

Megasztár 6.

Megasztár 6.

Zoltán Erika Nagykoncert

Zoltán Erika Nagykoncert

Robby Project

Zoltán Erika Nagykoncert

Dr Bubó | Csapat

Zoltán Erika Nagykoncert

Dr Bubó | Jelenet

Zoltán Erika Nagykoncert

Szavazás

Partnereink

Robby D.

Biográfia

1982-ben kezdte Break táncosként
1984-ben egy Országos versenyen második helyezet
1985. Magyar Break Tánc Bajnok - Showban
1986-88-ig külföldi szerződések Olaszországban - Németországban
1988-90-ben két Bp-i nívós szórakozóhely művészeti vezetője és koreográfusa
1990-tol Zoltán Erika koreográfusa 
1991-ben az első Magyarországi táncos video klip rendezése és koreográfiája, amely itt Magyarországon először készült filmre.
1993-ban a Good times c. Erica C. klip - koreográfia és szereplő
mely az 1994-es Euro-video Grand prix döntose lett és hónapokig játszotta az Angol MTV.
1995-ben az elso hazai show-koncert színpadra állítása, rendezése és koreográfia , Blue pearl koncert teltház előtt /1995.08.06./
1995-ben az elsoként Televíziós tánciskolai sorozat, koreográfiája , 10 részben amely az első Magyarországi zenei csatornán Top TV műsorán volt látható nagy sikerrel.
1996- Hair musical - koreográfus 
1996-ban önálló Produkciós iroda megalapítása Zoltán Erikával,
1996. Végremegtaláltamöt duett album Erica C.-vel
1996. Erica C. - Robby D. Országos Turné (Rendező és Koreográfus)
1997. Mr Hóember duett album Erica C.-vel
1998. Az Év koreográfusa Silver Voice díj.
1999. Zoltán Erika Best Of Koncert BP. Kongresszusi Központ
(Rendező és Koreográfus)
2000. Zoltán Erika Koncert Budai Parkszínpad (Rendező és Koreográfus)
2000. Electric Boogie önálló album

Kátai Róbert 1968. 05. 11-én látta meg a napvilágot Kiskunfélegyházán a Magyarország - Szovjetunió labdarugó mérkőzés ideje alatt. Édesanya kisiparosként dolgozott és a rengeteg munkája miatt kénytelen volt segítséget kérni szüleitől , hogy vigyázzanak a kis Robira. Így került nagy szüleihez és kezdte meg az „Országjárást” mivel a nagy szülők hivő emberek voltak sőt a Nagypapa lelkészi szolgálatot teljesített állandóan mást területen hirdette az igét. Az állomások között volt Kaposvár. Székesfehérvár, Nyíregyháza, és Pécs így tehát az iskolai éveit mindig más más helyen folytatta és nagyon sok barátra tett szert.

Az általános iskola harmadik évében úgy döntött , hogy megpróbálkozik a Labdarúgással. A Videoton volt az első csapat. Ezt követően 5. osztály-ban átkerült a Pécsi MSC-be ahol leigazolták és megkezdődött a profi munka. Az iskola Pécsett egy sportszakosztályos suli volt ahol 14 focista tanonc járt egy osztályba így„éjjel nappal” együtt voltak, délelőtt - délután edzések azután hétvégeken a Bajnoki meccseken. Így teltek el az Általános iskolai évek ami után felvételt nyert egy sport Gimibe a Komarov-ba. Ez az esztendő hozta meg az egyik nagy változást életében ugyanis „rossz magaviselete” miatt ( nem nagyon jött ki az edzőjével) kirúgták a Pécsi foci csapatból. Ezután még egy évig próbálkozott a PVSK színeiben de az a nyár meghozta a jövőt bejött a Break Dance.

A dizsikben akkoriban nagyon menő volt a Video disco, itt látott először breaket, ami erős nyomokat hagyott benne és az élete innentől kezdődően csak a tánc gyakorlással telt a tükör előtt. Időközben elköltözött Székesfehérvár-ra ahol megalapította az első Break Dance Klubot, ide jártak le a haverokkal gyakorolni. Minden hétvégén fellépések sorozatai a különböző balatoni budapesti és a fehérvári helyeken disco-ban. Ezután vissza Pécsre és jöhetett az újabb Break club ahol már Steve-el együtt nyomták az Electric Boogiet. És ami várható volt bekövetkezett! Eljött az idő , hogy önálló életbe kezdjen és elindult a Főváros felé.

Nem sok idő telt el megalakult a Free Style névre hallgató csapat Robi és barátja Halász Zsolt személyében. Zsolt akkoriban a legmenőbb breakes volt Budapesten. Sorra nyerték a versenyeket a párbajokat minden szórakozóhelyen ők léptek fel a saját műsorukkal. Országosan is elismert táncosok lettek szerepet kaptak a Thália Színház Gálvölgyi show-jában mint az Országos Break táncbajnokok. Robi úgy érezte itt az idő a váltásra és megkezdte a tánc más műfajainak kipróbálását ill. tanulmányait a Balett és Jazz műfajokban is. Így jutott el a csúcsokig a különféle Budapesti szórakozóhelyeken mint kar és szoló táncos, Pl. Béke Orfeum varieté - Lidó varieté - Moulen Rouge - Fortuna Night - Thermal Hotel, stb ezek a szórakozóhelyek abban az időben a csúcsot jelentették egy táncos számára, sok munka, jó pénz . Rendszeresen tréningezett különböző színházi balett órákon, járt a Földi Béla és Fincza Erika féle Jazz tánc órákra, különböző Jazztánc kurzusokra külföldön és belföldön, megszerezte az Artista vizsgát is Aszalós Karcsi bácsitól.

Ezután egy külföldi lehetőséget kihasználva Olaszországba szerződött különféle Varietékbe, itt viszont már nem a megszokott Break táncot művelte hanem az elmúlt idő alatt jól begyakorolt akrobatikus duett számot amit egy balett táncos lánnyal adott elő. Olaszország után Németországban majd Ausztriában is szerződést kaptak egyszóval igazán felkapott duóvá váltak, ennek bizonyítékaként az akkori ORI igazgatója Gál Iván kérte fel Robit , hogy képviseljék Magyarországot az első alkalommal megrendezésre kerülő Kelet Európai Fesztiválon San Remoban. Pályafutása egyik kiemelkedő elismerése volt ez az alkalom hiszen óriási sikerük volt sőt az Olasz Rai Uno is leadta a programot. A következő állomás Budapest volt a Citadella show, abban az időben szinte minden szórakozóhelyen revű műsorokat lehetett látni. Ekkor jött az ötlet mi lenne ha egy jóval modernebb programot készítene mint a megszokottak. Így lett Robby a Citadella Night művészeti igazgatója és egyben koreográfusa. A műsor főleg modern hip-hop elemekre táncokra épült jó csajokkal, 2 évig futott minden este a program fergeteges sikerrel.

Nem csoda, hogy sokan fel figyeltek a nevére komolyabban, mint fiatal koreográfusra. Ugyan ebben az időszakban forgatták a Josephin Baker életéről szóló filmet itt Magyarországon. A film koreográfusa George Fasen volt aki kis csapatával és a stábbal a Citadellába mentek szórakozni, a műsor után meghívták Robit , hogy tartson a táncosokkal és jöjjön másnap el a próbákra. Nagyon jó érzés volt ennyi „feka” táncossal együtt dolgozni, ráadásul mindegyik világsztár volt. A forgatás ideje alatt nagyon sokat tanult a mestertől és a visszautazásuk előtt Fasen meghívta Robit Amerikába, hogy ösztöndíjjal tanuljon egy New York-i koreográfusképző iskolában. De az élet úgy hozta, hogy nem ezt az utat választotta, hiszen szinte ezzel egy időben kereste meg Zoltán Erika és Ernyei Béla munka lehetőséggel. Erika annak idején döntötte el, hogy új táncosok ill. koreográfus után néz, mivel Bp-en más nem foglalkozott a hip-hop műfajjal így ő lett a befutó. Ernyei Béla pedig egy akkor induló TV Show-hoz keresett koreográfust tehát nem nehéz kitalálni a munka beindult. Rövid idő alatt a legjobban foglalkoztatott művész lett és itt a történet is átlép a 90’-es évekbe. De szerencsére az élet is úgy hozta, hogy magánéletét összekötötte azzal a személlyel aki nem más mint Zoltán Erika. A referenciákból is jól lehet látni az elmúlt 10 év alatt sem unatkozott csak a munka a munka a munka, „mazsolázzatok”

Robby D. REFERENCIÁK: divat és show műsorok

- SZTÁRLELTÁR TV-show - Ernyei Béla
- BLACK & WHITE TV-show - MTV 1
- COCA-COLA GÁLA TV-show - MTV 1
- CHOKITO reklámfilm ’93
- BNV ’92 reklámfilm
- IM (Ifjúsági Magazin) reklámfilm 94’
- LEVI’S ’94 -’95 -’96-’97- 98- 99-es kollekció bemutató
- ADIDAS ’96 - ‘97- ’98- 99-2000- es kollekció bemutató
- 10 ÉVES ADIDAS SHOW ‘96 
- GRIFF GENTLEMAN’S ’95 divatbemutató 
- FONTANA SHOW ‘96 divatbemutató 
- SKECHERS ’95 -’96 termékbemutató 
- BIZÖ ’96 -98 termékbemutató 
- REEBOOK ’97 tánc-bemutató
- BENETTON TOUR ’98
- ROCCO JEANS’98 
- GAS TOUR ’99
- L'OREAL , ’95 -’96 fodrász show 
- WELLLA ’94 -’96 -’97 , fodrász show
- LONDA ’97 BERLIN fodrász show
- AMWAY Konferencia ’97 tánc-bemutató
- AMC Konferencia ’98 tánc-bemutató
- EUROPLAKÁT ’97 tánc-bemutató 
- MSs. FITNESS ’97 tánc-bemutató