Aktuális Hírek

Tánctábor képek és videók
9-08-12
Sziasztok !
Hatalmas buli volt az idei táborunk, reméljük mindenki kialudta már magát ! A tábor képek és videók folyamatosan kerülnek fel a facebook oldalunkra !
Nézzétek és LIKE !!!!  
INDUL A RETRO DANCE CLASS !!!!
13-10-12
Elmúltál már 25 éves?
Akkor gyere és rázd újra régi, kedvenc zenéidre!
Snap!, C&C Music Factory, Janet Jackson, Soul II Soul, Mc Hammer, 2 Unlimited, Fun Factory, Erica C. - s még rengeteg előadó, emlékezetes dal a '90-es évekből - természetesen a hozzájuk illő táncokkal, hangulattal!
Az órákat az ECDS Tánciskola két vezető tanára, Robby D. és Herbie tartja.
Várunk minden régi tanítványt, s mindenkit, aki szívesen kipróbálná magát ebben a stílusban!

Táncórák: minden pénteken.
Helyszín: ARANYTÍZ (Bp. 1051, Arany J. u. 10.)

START: NOVEMBER 16.
19:00 - 20:15

Jelentkezz a Facebook-on vagy hívj a +36/20/9393-300-as számon!

MEGASZTÁROS VIDEÓK !!!!!
11-05-12
Folyamatosan kerülnek fel a DANCETUBE-ra a megasztáros videók az első adásoktól kezdve minden amiben az ECDS tánckar táncol !!! Nézzétek !
backnext

Képek a forgatásrólA Nekünk 8! Magyarország legújabb, legfrissebb zenei szórakoztató műsora. A Nóta TV csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a számlálhatatlan, és hullámzó minőségű tehetségkutató versenyekbe belefáradt, igényes hazai közönséget, egy olyan show-val lepje meg, amelyben a fellépők már bizonyítottak! 

Korra, nemre, stílusra való tekintet nélkül lépnek fel a Nekünk 8! színpadán a legismertebb előadók, akik olyan slágerekkel szórakoztatnak, melyeket mindenki szívesen dúdol, még másnap is. A legifjabb sztárgeneráció mellett a poppaletta nagy "öregjei" is visszatérnek, hogy legjobb dalaikkal egy kis nosztalgikus jó érzést csepegtessenek a sokszor szürke mindennapokba! 


Hogy a sok egysíkú műsor skatulyájába véletlenül se eshessen bele ez a vadonatúj kezdeményezés, ezért egy olyan klasszikus disco-feelinget idéz meg, rengeteg profi táncossal, fényekkel, és hamisíthatatlan buli hangulattal, amilyenre nem volt még példa hazánkban. 

A műsor két aduásza pedig nem más, mint a két Zoltán: Erika és Ujvári, azaz a disco istennő: Zoltán Erika és a humor nagykövete: Zola! Tehát a profizmus, a féktelen jókedv, és a minőségi szórakozás garantált! December 9-től, minden vasárnap este 8 órakor a Nóta TV műsorán!


Nekünk 8 adások