Nekünk 8!

A szépségkirálynő TV2 produkció 2012 (élő show)

ECDS

A szépségkirálynő TV2 produkció 2011 (élő show)

Megasztár 6.

Megasztár 6.

Zoltán Erika Nagykoncert

Zoltán Erika Nagykoncert

Robby Project

Zoltán Erika Nagykoncert

Dr Bubó | Csapat

Zoltán Erika Nagykoncert

Dr Bubó | Jelenet

Zoltán Erika Nagykoncert

Aktuális Hírek

Tánctábor képek és videók
9-08-12
Sziasztok !
Hatalmas buli volt az idei táborunk, reméljük mindenki kialudta már magát ! A tábor képek és videók folyamatosan kerülnek fel a facebook oldalunkra !
Nézzétek és LIKE !!!!  
INDUL A RETRO DANCE CLASS !!!!
13-10-12
Elmúltál már 25 éves?
Akkor gyere és rázd újra régi, kedvenc zenéidre!
Snap!, C&C Music Factory, Janet Jackson, Soul II Soul, Mc Hammer, 2 Unlimited, Fun Factory, Erica C. - s még rengeteg előadó, emlékezetes dal a '90-es évekből - természetesen a hozzájuk illő táncokkal, hangulattal!
Az órákat az ECDS Tánciskola két vezető tanára, Robby D. és Herbie tartja.
Várunk minden régi tanítványt, s mindenkit, aki szívesen kipróbálná magát ebben a stílusban!

Táncórák: minden pénteken.
Helyszín: ARANYTÍZ (Bp. 1051, Arany J. u. 10.)

START: NOVEMBER 16.
19:00 - 20:15

Jelentkezz a Facebook-on vagy hívj a +36/20/9393-300-as számon!

MEGASZTÁROS VIDEÓK !!!!!
11-05-12
Folyamatosan kerülnek fel a DANCETUBE-ra a megasztáros videók az első adásoktól kezdve minden amiben az ECDS tánckar táncol !!! Nézzétek !
backnext

Erica C.

Emlékeim szerint négy évesen jelentettem ki először egy családi bulin, hogy énekesnő leszek. Szerencsém volt, hiszen Édesanyám, aki egyedül nevelt nagyon szűkös anyagi körülmények között, komolyan vette a kijelentésemet, taníttatott és nevelt a színpadi életre. Az általános iskolában még nem voltak gondjaim a tanulással, könnyen tanultam elég volt egy kis odafigyelés a kitűnő bizonyítványhoz. A gimnáziumban már nem volt ilyen egyszerű dolgom, néha sajnos tanulni is kellett, de a lényeg az, hogy mint mindenki más, Én is túléltem az iskolai megpróbáltatásokat. Négy évesen beíratott Anyukám klasszikus balett iskolába, hét évesen az általános iskolai tanulmányaim megkezdésével együtt elkezdtem a Zene-iskolát is. Zongorázni tizenkét évig tanultam és bár nagyon szerettem, a klasszikus zene nem ragadott magával annyira, hogy későbbi terveim között szerepeljen.

A tánc mindig központi kérdés volt és marad számomra. Az általános iskola befejezéséig tanultam balettezni Budapest XVIII -ik kerületében, majd tizennégy évesen beiratkoztam ill. felvettek Jeszenszky Mester jazz-balett iskolájába, ami abban az időben az egyetlen komoly és elismert jazz-tánc iskola volt. Az első komoly sikert a gimnázium negyedik osztályában könyvelhettem el, amikor az érettségi időszakban az egyik jazz-tánc órán Geszler György koreográfus beválogatott Szűcs Judit első országos koncert turnéjába. Nagyon boldog voltam, hiszen a Mesternél jobbnál jobb táncosok közül válogathattak és szerencsésen Én lettem a három táncos lány egyike. Ennek köszönhetően még sokáig dolgoztam Judit háttértáncosaként fiú táncpartneremmel, akit szintén a turnénak „köszönhetek”, hiszen egy előadás alkalmával látott meg - és ismét szerencsére - megtetszettem neki, mint táncos. Joós Pistivel a későbbiekben a munka kapcsolatból komoly emberi kapcsolat is született, mely tíz évig tartott. Két éves közös munka után megismerkedtünk Karda Beával, aki táncosokat keresett a műsoraihoz és ránk esett a választása, mert „állítólag” jók voltunk és megbízhatóak. Három évig folyamatosan Bea mellett dolgoztunk, jártuk vele az országot és nagyon sokszor fordultunk meg önállóan is, az akkori NDK komoly show színpadain és Televíziós műsoraiban.

Erre az időre tehető, hogy az egyik nyáron, pontosabban 1984 nyarán a Balatonnál, Siófokon dolgoztunk egy Capri nevű Revü bárban, ahol minden este 23.00-kor kezdődött a show, melynek mi is szereplői voltunk. Ezen a nyáron már nem csak, mint táncos, hanem már, mint énekes is lehetőséget kaptam. Egyik este egy koncertjük után betévedt a bárba a teljes Neoton együttes. Pisti jól ismerte őket és bemutatott nekik. Rövid udvariassági beszélgetés után Pásztor Laci elkérte a telefonszámunkat és úgy búcsúzott el, hogy ha egyszer valami lehetőséget lát vagy talál arra, hogy esetleg velem, mint énekesnővel együtt dolgozzon, jelentkezni fog. Szerencsére az ígéretét be is váltotta és pontosan egy évvel később 1985-ben jelentkezett.

A tízéves pályaút eddigi legjelentősebb eseményei és díjai:

Az év énekesnője :
1987.1988.1989.1990.
1995.1996.1998.1999.

Az év video clippje:
1991.Pop-Hopp,
1994.It’s All Right

1994. Az MTV ( angol Music Television ) Music Video Grand - Prix elnevezésű videoklip versenyének döntőbe jutása.

1995. Emerton díj:
Az év klipje 
-It 's all right-

1987 és 2000 között:
40 elkészült videoklip, több teltházas országos koncertturné és koncert video.